Pridobite vrhunsko kakovostne in cenovno ugodne akrilne nohte na spletni strani negaroknohtov.si

Nov 7, 2023

Ali želite narediti vtis in izstopati z lepimi nohti? Na negaroknohtov.si vam nudimo široko paleto storitev, ki vam bodo pomagale do popolnega videza. Naša spletna stran ponuja kakovostne akrilne nohte po konkurenčnih cenah. V nadaljevanju si preberite več o izdelavi akrilnih nohtov ter cenah, ki so na voljo.

Izdelava akrilnih nohtov - Popolni videz za vsako priložnost

Akrilni nohti so priljubljen način podaljševanja in oblikovanja nohtov, ki omogoča popoln videz za vsako priložnost. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali ustvariti nohte po vaši želji in vaši osebnosti. Akrilni nohti so odlična izbira, saj so trpežni, dolgo obstojni in se ne lomijo tako enostavno kot naravni nohti. Poleg tega omogočajo tudi lažje oblikovanje in prilagajanje dolžine ter oblike nohtov.

Kakovostni materiali za brezhibne akrilne nohte

Pri opremi nohtov uporabljamo le kakovostne materiale, ki zagotavljajo brezhiben končni rezultat. Naša ekipa je strokovno usposobljena in ima veliko izkušenj na področju izdelave akrilnih nohtov. Poleg tega redno spremljamo najnovejše trende ter tehnike, da našim strankam zagotovimo le najboljše.

Postopek izdelave akrilnih nohtov

Izdelava akrilnih nohtov je natančen postopek, ki zahteva strokovno znanje in spretnosti. Najprej se odstrani naravni noht, nato pa se nanese akrilna masa, ki se trdo suši. Po strjenju se oblikujejo, pilijo in se končno nanesejo želeni dekorativni elementi. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati pravilno dolžino, obliko in barvo nohtov, da boste popolnoma zadovoljni z rezultatom.

Cenovna politika - Vrhunska kakovost po dostopnih cenah

Na negaroknohtov.si cenimo zadovoljstvo naših strank, zato smo se odločili ponuditi akrilne nohte po konkurenčnih cenah. Verjamemo, da je vrhunski izgled dosegljiv po ugodni ceni. Naša cenovna politika je pregledna in prilagojena potrebam naših strank.

Pregled cen akrilnih nohtov

  • Akrilni nohti - na voljo že za 20 €
  • Aplikacija akrilnih nohtov - od 10 €
  • Vzdrževanje akrilnih nohtov - od 15 €
  • Dekoracija akrilnih nohtov - po dogovoru

Cene veljajo za osnovno storitev, vključujejo pa tudi predhodne priprave in postopek sušenja akrilne mase. Za slogovno oblikovanje in dodatne dekoracije se zaračuna dodatno. Zagotavljamo vam, da naše cene odražajo kakovost storitve, ki jo nudimo. Prizadevamo si, da so naši akrilni nohti dostopni vsem, zato vzdržujemo konkurenčne cene.

Zaključek - Negaroknohtov.si je pravi naslov za vašo popolno podobo

Če želite doseči brezhiben videz in izstopati z lepimi nohti, ne odlašajte več. Na spletni strani negaroknohtov.si boste našli široko ponudbo storitev na področju akrilnih nohtov. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela, da boste zadovoljni z izgledom in kakovostjo vaših nohtov. Ponujamo vam vrhunske akrilne nohte po dostopnih cenah. Zaupajte nam in izstopajte z lepoto!

akrilni nohti cena