Očarljiv svet akrilnih nohtov

Nov 18, 2023

Izberite akrilne nohte za brezhiben videz

Ste že slišali za akrilne nohte? Gre za edinstveno tehniko ustvarjanja neprekosljivih in trajnih nohtov, ki so priljubljeni med glamuroznimi ženskami po vsem svetu. Pri negaroknohtov.si smo strokovnjaki na področju akrilnih nohtov in želimo vam predstaviti svet, v katerem se vaši nohti zasvetijo z največjim sijajem.

Zakaj izbrati akrilne nohte?

Akrilni nohti so idealna izbira za tiste, ki si želijo brezhibno urejene nohte brez neprestanega barvanja in lomljenja. Ta tehnika vključuje uporabo akrilnih praškov in monomer tekočine, ki se nato nanesejo na vaše naravne nohte in oblikujejo želeno dolžino ter obliko.

Glavne prednosti akrilnih nohtov so:

 • Trajnost: Akrilni nohti so izjemno trpežni, kar pomeni, da se bodo obdržali dlje časa brez lomljenja ali odpadanja.
 • Naraven videz: Lahko dosežete naraven videz nohtov, saj akrilni material ustvari enakomerno površino in hkrati okrepi naravne nohte.
 • Možnost oblikovanja: Akrilni nohti omogočajo neomejene možnosti oblikovanja, saj lahko ustvarite različne dolžine, oblike in dodate različne okraske.
 • Odpornost na poškodbe: Zaradi svoje trdote so akrilni nohti bolj odporni na dnevne dejavnosti, kot so tipkanje na tipkovnici ali delo s kemikalijami.

Kako izgleda postopek pridobivanja akrilnih nohtov?

Postopek pridobivanja akrilnih nohtov je preprost, vendar zahteva strokovno znanje in izkušnje. Priporočamo, da obiščete naš salon negaroknohtov.si, kjer vam bo naša ekipa izkušenih strokovnjakov izdelala čudovite akrilne nohte po vaših željah.

Tukaj je nekaj korakov postopka:

 1. Priprava naravnih nohtov: Naša strokovna ekipa bo začela z odstranjevanjem odvečne kožice in pripravo površine naravnega nohta. To bo zagotovilo, da bodo akrilni nohti popolnoma prilegajoči se.
 2. Nanašanje akrilnih praškov in monomer tekočine: Zmešali bomo akrilne praške in monomer tekočino, da ustvarimo pasto, ki jo bomo nanesli na naravne nohte. Ta tekočina se posuši in strdi, da ustvari trden akrilni sloj.
 3. Oblikovanje in piljenje: Po utrjevanju akrilnih slojev bomo preoblikovali in zbrusili nohte, da dosežemo želeno dolžino in obliko.
 4. Zaključek z laki in okraski: Na koncu bomo na vaše akrilne nohte nanesli želeni laki in okraske, da dodamo še večji sijaj in edinstven videz.

Nega akrilnih nohtov

Dobro negovani akrilni nohti lahko trajajo tudi do šest tednov. Vendar pa je pomembno, da upoštevate nekaj nasvetov za ohranjanje njihovega videza in trpežnosti:

 • Mazanje z oljem: Akrilne nohte je priporočljivo redno mazati z oljem, da ohranijo svojo hidriranost in preprečijo lomljenje.
 • Uporaba zaščitnih rokavic: Pri delu s kemikalijami ali pri opravilih, ki bi lahko poškodovala akrilne nohte, je priporočljivo nositi zaščitne rokavice.
 • Redni obiski salona: Obisk salona negaroknohtov.si za redne popravke in vzdrževanje akrilnih nohtov bo poskrbel, da bodo vedno izgledali odlično.
 • Izogibanje odpiranju embalaže z zobmi: Akrilni nohti so trdni, vendar niso nepremagljivi. Izogibajte se odpiranju embalaže z zobmi, da preprečite morebitno lomljenje.

Zaključek

Akrilni nohti so priljubljena izbira za vse tiste, ki si želijo trajno in glamurozno rešitev za svoje nohte. Na spletni strani negaroknohtov.si boste našli najkakovostnejšo ponudbo akrilnih nohtov, izdelavo po meri in odlično strokovno ekipo, ki bo ustregla vašim pričakovanjem.

Osvojite čudovite in sijajne nohte še danes! Obiščite nas in si zagotovite brezhiben in glamurozen videz s pomočjo akrilnih nohtov!